Under körsbärsträdet

Podcasten “Under körsbärsträdet” bjuder lyssnarna på en djupdykning in i de fascinerande världarna av kreativitet, konst, och människans innersta tankevärldar. Med längre intervjuer som ger utrymme för reflektion och utforskning, har denna podcast etablerat sig som en plattform för samtal som inte bara berör utan också inspirerar.

Genom att bjuda in en imponerande rad av gäster som inkluderar några av Sveriges mest inflytelserika och intressanta personer, levererar “Under körsbärsträdet” en mångfald av perspektiv och erfarenheter. Från kända skådespelare som Amanda Ooms till banbrytande regissörer som Suzanne Osten och musikaliska mästare som Nicolaj Dunger och Pelle Ossler, spänner gästlistan över olika områden av kreativitet och kulturellt inflytande.

Varje avsnitt är en resa genom gästens liv och arbete, med fokus på de ögonblick som formade deras karriärer och deras syn på världen. Från personliga berättelser till insiktsfulla diskussioner om konstens roll i samhället, “Under körsbärsträdet” erbjuder en unik inblick i människors liv och skapande.

Med värdens känsliga och nyfikna inställning får lyssnarna möjlighet att verkligen lära känna varje gäst på ett djupare plan. Intervjuerna är inte bara en yta av berömmelse och prestation, utan snarare en öppen dialog om livets alla nyanser och komplexiteter.

Oavsett om det är att lyssna på Pelle Osslers tankar om musikens kraft eller att utforska Kajsa Grytts perspektiv på feminism och samhället, ger “Under körsbärsträdet” en plattform för djupa och meningsfulla samtal som fortsätter att locka lyssnare från alla bakgrunder och intressen. Med varje avsnitt väcker podcasten en ny gnista av nyfikenhet och inspiration, vilket gör den till ett oumbärligt tillskott till lyssnarens upptäcktsresa. Lyssna och låt dig förföras av de kreativa berättelserna och djupdykningarna in i människors inre världar.

Podden spelas in under ett körsbärsträd på en kolonilott på Södermalm i Stockholm men under vintersäsongen spelas den in på andra platser.

Gäster
Amanda Ooms
Sara Broos
Suzanne Osten
Lolita Ray
Liten Falkeholm
Rockis Ulf Ivarsson
Ruben Engzell
Claes Olson
Ella Lemhagen
Sara Olausson
Martin Rössel
Sebastian Öberg
Christian Kjellvander
Bob Hansson
Jonas Bodinger Larsson
Pelle Ossler
Nicolai Dunger
Anna Wallander
Isadora Wronski
Nike Markelius
Johan Bergmark
Kajsa Grytt
Malin Dahlström
Ola Aurell
Johan Johansson
Nina Hemmingsson
Gunnar Edander
Cato Lein
Elsie Petrén
Micke Herrström

Podden Under körsbärsträdet startade februari 2021.

Gilla oss på FACEBOOK!

Finns där poddar finns, till exempel här:
Apple Podcasts
Spotify
Anchor

Breaker